Vyhľadať

Garážové státie s pivnicou v novostavbe GRAND KOLIBA – súkromná inzercia

Bratislava, Frankovská 9 Aktualizované dňa: 3. 1. 2024

Garážové státie s pivnicou v novostavbe GRAND KOLIBA – súkromná inzercia Garážové státie s pivnicou v novostavbe GRAND KOLIBA – súkromná inzercia Garážové státie s pivnicou v novostavbe GRAND KOLIBA – súkromná inzercia Garážové státie s pivnicou v novostavbe GRAND KOLIBA – súkromná inzercia Garážové státie s pivnicou v novostavbe GRAND KOLIBA – súkromná inzercia

Marián Rozložník

Marián Rozložník
Dlhodobý prenájom 100 €/mes.
Bratislava, Frankovská 9

Ponúkam na prenájom garážové státie s murovanou pivnicou (súkromné vlastníctvo) v novostavbe GRAND KOLIBA. Garážové státie s murovanou pivnicou sa nachádza vo vynikajúcej časti Bratislava III, Nové Mesto - Frankovská ulica.

UMIESTNENIE PARKOVANIA:
-2 PP

ROZMERY:
Garážové státie 2,4m2x5,2m2
Murovaný pivničný priestor 3,99m2

CHARAKTERISTIKA:
Garážové státie a murovaná pivnica je situované v uzatvorenom bytovom dome, novostavbe súkromného areálu GRAND KOLIBA. Do areálu sa vchádza vlastnou elektrickou bránou - diaľkové ovládanie. Možnosť využitia spoločných priestorov (detské ihrisko, workoutové ihrisko, kaviareň s posilňovňou, oddychová zóna s fontánou) určených len pre vlastníkov bytových domov súkromného areálu. Garážové státie spolu s pivnicou sa nachádzajú v Bloku B. Vstup je riešený cez automaticky ovládateľnú garážovú bránu. Bezpečnosť celého areálu je zabezpečený kamerovým systémom.

CENA:
100€/mesiac
Cena prenájmu garážového státia spolu s pivnicou v rátane energií.

Typ parkingu

Krytý parking

Parkovacie miesto pod strechou, najčastejšie v hromadnej garáži.

Mohlo by sa vám páčiť

×